A-Z Home
  • acasă
  • companii
  • rubrici
  • căutare
04/02/2013 - lansarea internet magazinului "preţuri ŞOC"!
06.02.2013 visits 2382
Нравится
04/02/2013 - lansarea internet magazinului "preţuri ŞOC"!
Trăim într-un mediu dinamic al dezvoltării tehnologiilor informaționale, în care criza de timp, de bani și de idei constituie un motiv de disperare pentru mulți dintre dvs. De aceea pe piața Republicii Moldova apar multe magazine online care vă propun diverse soluții în aest sens.

Ultimile statistici demonstrează că cele mai solicitate produse sunt laptop-urile, telefoanele mobile și aparatele foto – video.

Fiecare dintre dvs caută un preț cât mai bun, dar pentru a ușura procesul de cercetare a pieții și pentru a vă economisi timpul, site-ul www.a-z.md vine cu soluția lansării magazinului online „prețuri ȘOC”.Internet magazinul „prețuri ȘOC” a fost deschis oficial ieri, 4 februarie 2013.

Acest magazin vă propune produse la un raport optim dintre preț și calitate, vezi pagina www.notebook.a-z.md

Ofertele produselor sunt expuse în limita stocului disponibil. În așa mod profită de ofertele produselor la „prețuri ȘOC”, doar cei mai activi care au puterea de cumparare la moment.

În susținerea acestei modaliatăți de vînzare/cumăparare cei de la „prețuri ȘOC” vă vor pregăti și alte oferte la diverse genuri de produse.

Urmăriți evoluția acestei idei și învațăți să profitați, pentru că în viață nu aveți ceea ce meritați dar ceea ce negociați, iar "prețuri ȘOC" negociază pentru dvs... „prețuri ȘOC”- te mișcă din loc!
A INFO Z Media SRL
© 2012 - 2018 Toate drepturile rezervate

Administratori site:

A INFO Z Media

a-z.md@yandex.ru