Termeni și condiții

Comanda poate fi plasată pe portalul www.az.md in regim 24/24 ore.

Livrarea:

Ridicarea de la magazine


Adresa magazinelor:

1) Centrul Comercial Soyuz, boutique 59,

program de lucru: zilnic, 9-20

2) CC Budapest, but 5

program de lucru: zilnic, 9-19.30


Returnare

În cazul în care livrarea este imposibilă/nu a fost efectuată în termen de 4 (patru) zile din data confirmării operațiunii de plată respective, Biostyle Imex SRL este obligat să iniţieze revocarea operațiunii de plată/tranzacţiei respective, cu excepţia situaţiilor în care a fost primit de la Cumpărător acordul expres în scris cu privire la prelungirea termenului de livrare.

Magazinul electronic www.az.md sau Cumpărătorul are posibilitate să iniţieze atât Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacției în sumă totală, cât şi în sumă parţială, reieşind din natura şi cauza revocării.

  • După introducerea de către beneficiar a datelor plății, confirmarea și autorizarea efectuării acesteia, nu va fi posibilă efectuarea modificărilor, revocarea plății și returul mijloacelor financiare aferente acestei plăți.
  • Raporturile comerciale dintre beneficiar și Biostyle Imex SRL sunt reglementate oficial de organele privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Consumatorul are dreptul să notifice în scris sau prin apel telefonic.
  • Consumatorul poate să renunțe la comanda plasată,  pînă la ridicarea produsului, sau daca în cazul depistării produselor detiriorate, neconforme sau cu termen expirat.
  • Beneficiarul nu poate solicita rambursarea mijloacelor bănești transferat, iar Operatorul nu va lua în considerație pretențiile Beneficiarului în ce privește rambursarea mijloacelor bănești în alte cazuri.

Metode de comandă a produselor:

•on-line pe www.az.md.

După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteea.

 Metode de plată:

Prealabil pînă la primirea comenzii.

Online:

•Cu cardul bancar.

Termeni și condiții:

Întreg sortimentul de produse oferite de către www.az.md pot fi achitate cu ajutorul cardurilor bancare VISA, MasterCard. Plățile se fac printr-o conexiune securizată a serviciului www.paynet.md

Plățile prin cardurile bancare, se fac în lei moldovenești (MDL) conform cursului bancar în ziua transferului, fără alte plăți suplimentare.

În cazul în care se solicită returnarea valorii produselor din motive întemeiate, pentru necorespundere, returnarea transferului va fi efectuat în decurs de trei zile lucătoare pe contul de card de pe care a fost inițializată tranzacția.

 

Primirea comenzii:

•Specificați preventiv actele suplimentare de care aveți nevoie (pentru persoanele juridice).

•La primirea comenzii, verificați aspectul produsului.

•Cantitatea și sortimentul o puteți verifica, la ridicarea comenzii de la punctul de ridicare.

•Asigurați-vă că sunt prezente toate produsele din comandă și verificați vizual integritatea lor.

•Pentru sugestii sau neclarități vă rugăm să contactați serviciul relații cu clienții: shop.az.md@yandex.ru sau scrieți-ne un mesaj privat pe pagina oficială a companiei

www.az.md

 

TERMENI DE PLATĂ

În cazul plasării unei comenzi, Utilizatorul poate plăti serviciile în următorul mod:

Plata online pe site cu un card de credit VISA / MasterCard folosind sistemul de plată al partenerului bancar  „Paynet Services” SRL. Suma de retragere este costul bunurilor din comanda plasată. Posibilitatea plății online cu card de credit este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați în secțiunea autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, alegerea unei plăți online, Utilizatorul va merge la pagina de plată securizată „Paynet Services” SRL paynet.md, unde va trebui să introducă datele cardului bancar.

„Paynet Services” SRL protejează și prelucrează datele cardurilor bancare ale utilizatorilor în conformitate cu standardul PCI DSS. Informațiile sunt transmise portalului de plăți folosind tehnologia de criptare SSL. Transferul de date ulterioare se realizează prin intermediul rețelelor bancare închise, care au cel mai înalt nivel de fiabilitate. „Paynet Services” SRL nu transferă datele cardului de utilizator. Pentru a autentifica titularul unei carduri suplimentare, utilizați protocolul 3D Secure. Dacă Banca Utilizatorului acceptă această tehnologie, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru identificarea suplimentară. Utilizatorul poate găsi informații despre regulile și metodele de identificare suplimentare în Banca emitentă a cardului.

Toate tranzacțiile cu cardul de plată sunt efectuate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. La transmiterea informațiilor, tehnologiile speciale sunt utilizate pentru a asigura securitatea plăților prin carduri de Internet, prelucrarea datelor se realizează pe un server securizat de înaltă tehnologie al companiei de procesare.

Utilizatorul confirmă că nu va folosi Serviciile în scopuri ilegale, frauduloase și nu va permite acest lucru către terți. Când folosiți serviciile, Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.