Dulciuri nuci și prune în ciocolată

Fabricat în Moldova
-30%
Dulciuri nuci și prune în ciocolată
Dulciuri nuci și prune în ciocolată

Dulciuri nuci și prune în ciocolată

La comandă
35 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Ingridiente:

250 gr - prune uscate (de dorit cărnoase)

150 gr - miez de nuci macinate

2 - linguri cacao bio (sau carob)

2 - linguri miere ( sau 2 linguri de sirop de arțar)

2 - linguri apă

Pentru glazură:

se poate utiliza una din ciocolatele

180 gr ciocolată 

  1) TORRAS bio f/ă gluten 70%

  2) Weinrics 1895 60%

  3) TORRAS f/ă gluten 70%

1 - lingură de ulei de cocos

Mod de preparare:

1.Puneți prunele într-un robot de bucătărie și le mărunțiți, apoi adăugați miezul de nucă, pudra de cacao, mierea, apa și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.

2. Din compoziția obținută, modelați o fâșie lungă cu grosime de un deget și o tăiați în bucățeșe mici. Modelați-le în formă unei bomboane și aranjați-le pe un platou sau un tocător de lemn. Dați bomboanele obținute la congelator pentru 30 de minute, până topiți ciocolata.

3. Puteți prepara o glazură simplă în acest mod: topiți ciocolata la baia de aburi, adăugați o lingură de ulei de cocos (sau ulei simplu) și amestecați bine. Apoi, treceți fiecare bomboană prin ciocolată topită și aranjați-le pe hartie de copt. Dați bomboanele la frigider pentru inca 1h sau până se întărește glazură.

4.Dacă doriți ciocolata să rămână crocantă, atunci mai bine să o temperați, pentru a nu se va topi la temperatura camerei. 

Timp de preparare: 1 oră






Specificații principale
Tip
Dulciuri
Produse similare
Fabricat în Moldova
Căpșuni în ciocolată
35 lei
Fabricat în Moldova
Sticks-uri de  mango în ciocolată
46 lei