Dulciuri nuci și prune în ciocolată

Fabricat în Moldova
-30%
Dulciuri nuci și prune în ciocolată
Dulciuri nuci și prune în ciocolată

Dulciuri nuci și prune în ciocolată

La comandă
35 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Ingridiente:

250 gr - prune uscate (de dorit cărnoase)

150 gr - miez de nuci macinate

2 - linguri cacao bio (sau carob)

2 - linguri miere ( sau 2 linguri de sirop de arțar)

2 - linguri apă

Pentru glazură:

se poate utiliza una din ciocolatele

180 gr ciocolată 

  1) TORRAS bio f/ă gluten 70%

  2) Weinrics 1895 60%

  3) TORRAS f/ă gluten 70%

1 - lingură de ulei de cocos

Mod de preparare:

1.Puneți prunele într-un robot de bucătărie și le mărunțiți, apoi adăugați miezul de nucă, pudra de cacao, mierea, apa și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.

2. Din compoziția obținută, modelați o fâșie lungă cu grosime de un deget și o tăiați în bucățeșe mici. Modelați-le în formă unei bomboane și aranjați-le pe un platou sau un tocător de lemn. Dați bomboanele obținute la congelator pentru 30 de minute, până topiți ciocolata.

3. Puteți prepara o glazură simplă în acest mod: topiți ciocolata la baia de aburi, adăugați o lingură de ulei de cocos (sau ulei simplu) și amestecați bine. Apoi, treceți fiecare bomboană prin ciocolată topită și aranjați-le pe hartie de copt. Dați bomboanele la frigider pentru inca 1h sau până se întărește glazură.

4.Dacă doriți ciocolata să rămână crocantă, atunci mai bine să o temperați, pentru a nu se va topi la temperatura camerei. 

Timp de preparare: 1 oră






Specificații principale
Tip
Dulciuri
Produse similare
Fabricat în Moldova
Sticks-uri de  mango în ciocolată
46 lei
Fabricat în Moldova
Căpșuni în ciocolată
35 lei